torsdag 3. juli 2008

Ferie snart

Nå er det ikke lenge til vi drar på ferie. Jeg gleder meg sånn til avslapping og å få sove ut annenhver dag;) Vi tar båten til Danmark på mandag (speed) fra Larvik. Der skal vi farte litt rundt i 2 uker. Jeg gleder meg spesielt til å besøke Ebeltoft, det er så mange som snakker varmt om den byen. Jeg elsker jo å gå gjennom små trange gater og smug. Ellers blir det vel endel barneaktiviteter, som Djurs sommerland, Kattegat akvarium o.l. Den siste uken skal vi møte et vennepar og vi har leid et flott stort hus, ved Limfjorden:) Da håper vi på masse brettspill, kubb og vinkvelder!

Jeg legger ved en lo jeg laget igår. HegeAL sendte meg en spennende konvolutt i posten. Utfordringen var å bruke alt oppi der, på en og samme lo. Takk for morsom utfordring*klem* Jeg har aldri scrappet meg med gravidmagen min, så dette bildet måtte til pers nå:)

Ha en god sommer alle som titter innom meg. Kos dere masse og nyyyt denne korte årstiden!


3 kommentarer:

Carrin sa...

Nydelig LO! Det slår meg at jeg har sett deg før en eller anne plass...og det er så enormt irriterende å ikke komme på hvor?! Var du på papertrends når det var arrangert messetreff eller no??? Jeg vet iallefall jeg prata med ei som var sammen med HegeAL og dro før kåringa av vinnerne trådte i kraft.. Ting tok tid og i det hele tatt.. Var det du?

Carrin sa...

Hehe; jepp, kommer på neste messe ja!

Katrine sa...

ååå denne loen var fantastisk flott assa... <3