tirsdag 30. desember 2008

* HAPPY NEW YEAR* med Blogcandy

Jeg er litt tidlig ute, men men....GODT NYTTÅR til alle sammen! Jeg gleder meg virkelig til et nytt år med nye muligheter. Jeg har begynt friskt med å omorganisere hele scrapperommet mitt! Det tok sin tid, men var høyst nødvendig *dåner*. Det resulterte i endel stæsj som har ligget en stund eller stæsj som jeg har fått i kits osv.. Jeg må frigjøre dette for å få nytt stæsj *hehe*

Nå er det snart et nytt år med helt blanke ark. Jeg vil gjerne starte det nye året med å gi bort denne blomsterpakken til noen av dere;) Her er det en salig blanding av Prima, Petaloo osv...

Det er mange ting jeg setter pris på med en venn. Ærlighet og det at man er seg selv er noe jeg setter høyest. Jeg har også lært meg viktigheten av toleranse og forståelse, som igjen bunner i respekt for ulikhetene våre:) Vi er alle forskjellige og det er BRA! Og med disse ordene vil jeg oppfordre alle som er innom her til å legge igjen en liten kommentar. Jeg vil at dere skal si noe flott om en annen person, si hva dere liker ved den personen. Alle som legger igjen en kommentar her, er med i trekningen av denne pakken:) Jeg trekker søndag 4.januar kl. 21.00.
24 kommentarer:

ullpurka sa...

Jeg vil si noe veldig pent om Randa jeg. Hun er en god venn, stiller opp, har alltid noe positivt å si og kan snu enhver situasjon trill rundt bare ved å være seg.
Hun er alltid blid og med en god klem på lur

Anne Bente sa...

vil bare ønske dig og din familie et godt og lykkebringende Nytår.

Ruth aka alteredgeisha sa...

I had to laugh that you put your BUSTED title in English!!! Now that bit I understood without even reading the words!!
Sometimes you have to stop and take a photo like the year we came home and the dog had eaten and opened every present looking for chocolates. My DH thought I was mad getting out the camera but I said no-one will believe us that he could do this!!
Great giveaway and gorgeous Christmas layout too. xxx

Ane sa...

Jeg vil si noe fint om Broggis.
Hun er et godt menneske med et stort hjerte.
Jeg kjenner henne ikke så godt, men jeg setter stor pris på henne!
Jeg har hatt en slitsom og vanskelig høst, og hun har skrevet de hyggeligste ting til og om meg, akkurat når jeg har hatt størst behov for noen godord.
Tror hun må ha en god porsjon intuisjon også:)

Tusen takk Broggis! Og tusen takk Lula som fokuserer på det gode:)

Kami-koneko sa...

jeg vil gjerne si noe om Tor Anders, den beste venn ei jente kan få :)
Han er der, overalt, i tykt og tynt, uansett hva det gjelder, for å høre, gi en meneing, og om nødvendig en god klem. Akkurat det man trenger når dagene kanskje ikke er på topp.
Han er dessuten den som er flinkest til å lysne opp mine dager, og er til enorm betydning for alle de som han har rundt seg. Jeg veit at min verden i alle fall ble trivligere etter å bli kjent med denne go'hjerta hedmarkingen :)

Snuppelure sa...

For en lekker blog candy, så snill du er :) synes dette var en kjempe fin utfordring :)
Jeg vil si noe om min kjære venninne Renate som har vært min gode venninne siden jeg traff henne første gang i 1995 :)
Hun er en kjempe god venninne, snill og omtenksom og vi ler alltid mye sammen og koser oss alltid når vi er sammen :)

Kristoffa sa...

Så koselig utfordring dette var. Det er jo ikke så dumt å stoppe opp litt og tenke over hva/hvem som virkelig betyr noe for oss. En som har betydd veldig mye for meg den siste tiden, heter Line. Jeg er så heldig å få låne den ene hesten hennes. Den siste tidens rideturer har vært ren medisin for meg. Jeg koser meg ute på hesteryggen og Line er ei flott jente som gir meg ny energi! Det er godt å være i hennes selskap.

Calathea sa...

Nydelig skrevet det du har skrevet her. Og godt nytt år.
Jeg vet ikke hvem jeg skal si noe godt om en gang, det er så mye godt å si om så mange.
Har ei bestevenninne som alltid stiller opp, uansett hvor langt borte hun er. Som fks når jeg skulle flytte for halvannet år siden, hun dro fra Loppa kommune i Finnmark ned til Drammen for å passe kattene mine ei uke, og hjelpe meg å pakke ned tingene mine mens jeg var bortreist med jobben rett før jeg skulle flytte. Snakk om reddende engel i nøden. Kattene fikk den beste passen de kunne fått, og hele kjøkkenet var pakket ned og klar til å gå på bilen :)

Norunn sa...

Jeg har ei nettvenninne som har vært en "reddende engel" mer enn en gang. Hun har alltid noen fornuftige ord å komme med når det henger tåkeskyer rundt ørene mine. Hun har humor, og er virkelig imponerende effektiv. Jeg er så glad jeg har ei nettvenninne som henne.

Et godt nytt år til deg og dine! :)

Meretekj sa...

Jeg vil gjerne få si noen ord om mormor.
Hun er 85,ei fantastisk dame som er snill,omtenksom,positiv,-den aller beste!
Så ønsker jeg deg og din fam et strålende godt nyttår.

Jannes blogg sa...

Det er mange som skulle hatt noen gode ord fra meg,både nettvenner og venner i rl!
I dag vil jeg trekke frem -Anki og si at hun er ei knakende kjekk jente. Stiller opp for andre hele tiden. Glad i familien sin! Har hatt et tøft år selv,men setter seg selv sist.
Godt nytt år til deg også!

Yasmin sa...

Vil bare ønske deg et godt nyttår snuppa! :D

Anonym sa...

Det er så mange jeg kan si noe pent om, så jeg velger å si litt om flere i stedet for mye om én:
Bestevenninna mi Silje er ei jente som prøver å være blid og positiv, og stiller opp for de rundt seg så godt hun kan.
Randa er også ei som prøver å være blid og positiv, og stiller opp for de rundt seg. Hun lyser opp rundt seg, og er så kreativ!
Susann er ei jente som har mange jern i ilden. Hun ønsker å være rettferdig, og ønsker de rundt seg vel.
Mannen min er en skatt! Han stiller opp så masse, og særlig nå som jeg går gravid og sliter med bekkenet og dårlig form. Han gjør husarbeid og tar seg av sønnen vår, og lar meg sove lenge gang på gang. Jeg er så heldig som har han i livet mitt!
Mamma er en super mamma. Hun er også en som prøver å stille opp for de rundt seg, selv når hun har det tøft selv.
Svigermor er en flott reservemamma når min egen bor langt borte. Hun stiller opp for alle rundt seg, og det er nesten aldri nei i hennes munn.
Sønnen min er min øyensten! Han er stort sett blid og grei, og gir verdens beste koser og nusser :D

Dette var noen av de personene som betyr mye for meg. Kunne fortalt om så mange fler, men et sted må man stoppe ;)

_Kine sa...

Godt nyttår! Håper dere får en koselig feiring :D

HegeAL sa...

Jeg skal ikke være med i trekninga, Lula! Men synes intiativet var så flott så jeg skal slenge ut noen god ord jeg også!
Da vil jeg trekke frem min kjære venninne Ann Christin ;-)
Som alltid er her selv om avstanden er stor. Som har blitt en av mine beste og mest fortrolige venninne på kort tid. Takk for at du er du og jeg ser frem til mange kule møter med deg i 2009.
Happy new year snuppa!
-klem-

Heidi sa...

Waw lækker candy ;o)

Vil ønske dig og dine kære et rigtig godt nytår og glæder mig til at besøge din blog i 2009 :o)

Mange nytårs knus Heidi

Karina sa...

Jeg vil fortælle om min veninde Eva som altid er hjælpsom og i et fantastisk humør.
Godt nytår til dig ; )

Beata Ewa sa...

Oi, tror ikke at jeg kan nevne bare EN person jeg vil/kan si noe pent om - det måtte bli minst 50!
Men jeg er veldig glad i mine stempel/scrappevenninner - Anbjørg, Heidi, Gunn Marit, Marianne. De er snille, omtenksomme, til å stole på og med god humør. Jeg er så glad for at de finnes i livet mitt :-)

Ønsker deg et riktig fint, gledesfylt og kreativt nytt år!

Klem, Beata

Carina sa...

Godt nytt år!
Jeg har mange jeg kunne sagt noe fint om men velger å si noe om min Svigermor, hun er helt fantastisk som en ekstra mor for meg siden min mor bor så langt unna. Da jeg fikk blodpropp under fødsel for 3 år siden og ble liggende på sykehus stillte hun opp og passet på vår nyfødte dag og natt i nesten to uker, sambo og jenta vår flyttet in der under denne perioden. Vet ikke hva vi skulle gjort uten henne i den perioden, hun er bare så omtenksom og god. Og verdens beste svigermor.

Carrin sa...

Hiver meg med på denne. Supert initiativ Lula!! Jeg vil gjerne trekke fram min aller beste kompis og kollega gjennom flere år; Kevin!
Takket være ham er det ingenting annet enn gøy å dra på jobb.

Elisabeth sa...

Vil gjerne nevne Ane (aniella). Hun er en stor inspirasjon og absolutt min tvillingsjel og søster! Støttende, tvers igjennom snill, morsom og søtnos.+ hun lager de utroligste kunstverk!

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Tusen takk for utrolig hyggelig kommentar i bloggen min! *klem* Jeg tenker også mye på temaet venner for tiden, og hilsenen din kom på et tidspunkt hvor selvfølelsen ikke akkurat er på topp - veldig beleilig med andre ord :)

Ønsker deg et godt nytt år, Lula!

Hovlands lille hjørne sa...

Jeg vil gjerne si noe om min kjæreste jeg som jeg ser på som min absolutt beste venn.. Vi har gått i samme barnehage, i samme klasse på førskolen, 3 år på ungdomskolen og 3 år på videregående som vi nå snart er ferdige med.. Han stiller alltid opp for meg uansett tid på døgnet.. Jeg vet at hvis jeg trenger en skulder å gråte på er skuldra hans den første jeg får tilbudt.. Hvis jeg trenger noen å le med, er han også førstevalget.. Vi ler nemlig veldig mye..

Det deiligste med å ha kjæresten min er at vi kan sitte i timesvis å snakke om og diskutere viktige og som oftes mer uviktige saker, men vi kan også bare være sammen i stillhet..

Kjæresten min er det aller beste vennen jeg kan tenke meg.. <3

Hildegunn sa...

For et supert tiltak!
Jeg vil si at jeg er veldig takknemlig for at Anne Berit er min venn. Vi har blitt kjent gjennom naboskap, og hun er der for meg om jeg trenger henne.
I tillegg fikk jeg sannelig "lurt" henne til å starte med kortlaging i 2008, og det angrer jeg virkelig ikke på. Hun er helt toppers og stiller opp for alle som trenger det. Smilet er heller aldri langt unna.

Ønsker deg et godt nytt år, Lula!