onsdag 20. mai 2009

Hårkatastrofe!

Jeg lærer ALDRI! Og da mener jeg aldri..... Jeg har opp gjennom livet (særlig i 20-årene) hatt utallige sveiser og farger på håret. Alt fra platinablond, brunt, blått, rosa, lilla, skinhead...the list is loooong*lol*. Så jeg har da lang erfaring i frisørstolen og på badet hjemme. Nå de siste 5 årene har jeg spart til langt hår og farget det sort, noe jeg trives godt med. Jeg er jo blitt "voksen" nå, så jeg følte at jeg måtte roe meg ned litt.... MEN...Ein skigard kanke vara evig vettu... Så jeg måtte jo selvfølgelig ødlegge håret mitt en siste gang før det faller av *dåner* 4 hjemmeblekinger etter så så jeg slik ut som på bildene under;) Mine drømmer om langt platinablondt hår gikk i vasken, bokstavelig talt!! Så da ble jeg plutselig 2000,- fattigere (eks antall blekemiddel, betaling av min svigerinne som holdt ut med meg, og en dyyyyr kur for å redde håret mitt!)

Dette er mitt bidrag til Scrappemanias Dina Wakleyscrapp. Jeg er stor fan av hennes arbeider og er stadig innom hennes kreative blogg!
7 kommentarer:

Francielle sa...

Næh men kjære vene, hva er det du driiiiiver med???Hahah du jeg måtte le litt da! Men jeg regner med at du har lært nå??? Uansett hårfarge eller med og uten hår på planeten....du klarte å lage en fantastisk fin lay out...du og dine detaljer altså! klemme hardt!

Anonym sa...

Å så stilig du var!!! ;) Har nok hatt mine hårvarianter selv gjennom årene...

Denne var herlig selvironisk og det var lekkert med det oransje-stæsjet (og da mente jeg ikke håret ditt (he, he)

Monika sa...

Lo'en var jo veldig flott da!! Utrolig flott pyntet, likte så godt sommerfuglene, og en morsom variant med båndet i rundt.

Ja og hva skal jeg si om håret *lol* Håper du har lært denne gangen ;)

Isabell - Taranita sa...

oi da, he he *men kjenner meg veldig godt igjen* lekker LO ihvertfall og bildene var jo kul, hehe

Monica sa...

Hva i alle dager!??!?! Ha ha ha, sorry, men jeg må jo bare le! Så bra å dokumentere dette. Håper du drar frem den LOen neste gang du får lyst til å finne på noe sånt, så kanskje du revurderer litt i hvert fall, hihi.
GOD HELG! *klem*

Marianne Hope sa...

Selv om eksperimentet var mislykket, så var i hvertfall layouten det IKKE! Den var råkul! Takk for at du slang deg på og en god langhelg til deg:)

Karina sa...

Lækkert layout.
Sort hår er smukt ; ) : ) ; )!!!!!