torsdag 19. november 2009

Oppdateringer...

Tenk...snart er det desember..! Jeg er sånn någenlunde i land med gaver osv, men seff er det endel småting som må være på plass. Det er det eneste som er "slitsomt" med desember...alle de SMÅ tingene som skal være på plass. Da tenker jeg på vertinnegaver, kalendergaver, julepynt, julelys, adventstaker/lys, hva var det manglet ifjor som jeg skulle huske iår? osv !

Men bortsett fra det så er jeg i boks..sånn ca. Neste helg skal jeg på en etterlengtet helg til Gøteborg og julemarkedet i Liseberg. Gleder meg som en unge. Julestemning, gløggaroma, smaken av nylagd fudge...mmmmmmm. 3. året på rad...blitt en tradisjon her i gården.

Skissedilla holder koken og denne uka er det Mi@ som har laget en nydelig skisse! Løp inn og bli med da vel! Her er mitt bidrag. Jeg prøver så godt jeg kan å være litt foran kamera med barna mine.

Min gode venninne HegeAL hadde bursdag 30.10. Hun ble 29 år og jeg gleder meg allerede til neste høst...hehe. Jeg scrappet denne loen til henne, som handler om vårt vennskap, som tross i 70 mil mellom oss, er sterkt!!Dere må løpe inn å se på alt det lekre Hjertelaget har laget for novembergalleriet! Jeg har fått låne et av søte Carrin sin bilder av sønnen hennes Casper.

Hjertelaget blir hver måned utfordret til å lage noe spesielt, med spesielle kriterier. Denne måneden skulle vi scrappe et bilde av oss selv + at det skulle være mye rosa/lilla på loen. Her er mitt resultat og HER kan du se hva de andre har gjort!
Tilslutt kommer det en ting, som jeg er litt stolt av..Jeg var så superheldig å vinne Scrappekrigen inne på scrapping.no!! Jippi!! Jeg vil takke alle som stemte på meg KLEM!!


8 kommentarer:

tangent sa...

Gratulerer med seieren i Krigen Lula, velfortjent. Du er en utrolig dyktig scrapper og jeg liker stilen din veldig godt. Enkel, flott fargebruk og akkurat passe med detaljer. Flotte Loer du har laget her!

Ha en fin kveld.

MonaV sa...

Gratulerer med en skikkelig velfortjent seier!!
Du lager de flotteste LOer.
Den turen til Liseberg hørtes kjempekoselig ut.....julestemning i mengder der kan jeg tenke meg.

Ønsker deg en god helg!!

KjerstiKK sa...

Gratulere med seieren i krigen!!
Velfortejnt:D

God helg, og god tur til Gøteborg.
Klem

Aquarell sa...

Gratulerer med seieren i Scrappekrigen!
Kjempeflotte LOer fra deg som alltid.:D
Fortsatt god helg...

Iselind sa...

vet du, jeg blir skikkeligg inspirert av layoutene dine....hver eneste en. Kjempeflott!

Ha en fin dag.

Iselind

Tone-supermonster sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tone-supermonster sa...

Å herlighet, den nederste var en utrolig flott layout!
Flott tekst, herlige lag og nydelig oppsett.
En tur i bloggen din er alltid en opplevelse,- du er utrolig inspirerende!

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色