søndag 4. juli 2010

{Strawberries}

Ja nå er det virkelig sommer!! Vi har hatt mange flotte dager her på østlandet og idag var det 25 grader og knallsol:) Helgen ble brukt til å slappe av (som vanlig). Jeg har verdens søteste mamma, som bakte denne deilige kaka i ettermiddag. Ser den ikke god ut?Det var det virkelig. Hun lagde sukkerbrødet fra bunn og vaniljekremen fra bunn...NAMMIS!Jeg tenker mye om dagen. Det er mye som skjer rundt meg og jeg sliter med å ta en avgjørelse.....Jeg har fått en utrolig sjanse til å gjøre noe spennede, men vet ikke hva jeg skal gjøre.

Denne ukas bidrag til skissedilla. Jenta mi og mine drømmer for henne.....8 kommentarer:

Isabell - Taranita sa...

hmmmmmm, kjenner at jeg kunne tenke meg litt av den kaka ja, men med svangerskapsdiabetes er jo ting temmelig stramt=( vil bare ønske deg lykke til i avgjørelsen du må ta=)

Pia sa...

Deilig kake! (Regner jeg med...)
Søt LO i sukkertøyfarger!

Catrine sa...

Mmm, herlig kake!
Og layouten ser riktig mums ut den og! Nydelig! :)
Ha en riktig god sommer!
Og lykke til med avgjørelsen som skal tas!

lillesmor sa...

mmmm - den kaka så jammen god ut ja.. Likte fargene på loen din også, og så blir man jo veldig spent på å se hva det er du og HegeAl sliter med beslutninger om dagen.. Lykke til med valget, og ha en fortsatt flott sommer.

Anonym sa...

Du skriver det jo på den nydelige LOen til jenta di hva du bør gjøre med din avgjørelse også: DARE TO DREAM!! Den som intet våger intet vinner! ☺

Synnøve sa...

Ah... skulle hatt en bit av denne ja, Yummi!
Lekker Lo også, digger kraft!
Ellers har jeg lært at man skal prøve å lytte til magen... (og litt fornuft innimellom). Får et morsommere liv da:)
Lykke til med avgjørelsen din.
Klem

Susi sa...

Nydeli nydeli nydelige kort , det som e så fint e at dem e så Utrulig personlig, med text og store ord som setter prikken over i-en

O_♥

Susi sa...

Og den kaka der kunne æ GODT spist tell frokost!!