onsdag 22. april 2009

Vårfornemmelse til ettertanke...

Det er virkelig vår i luften her på østlandet ;) Sola skinner og det er 10-13 grader, herrrlig! Det begynner å bli grønt og tørt og vi får fornemmelser om hva som venter: Sommer og sooool:)

Det er så mange små ting jeg husker fra jeg var lita jente. ALT var så stort og alt var så mye mer dramatisk enn det er nå. Jeg husker jeg bodde i rekkehus i Nittedal da jeg var liten, store rekkehus. Vi lekte alltid ved en STOR stein på lekeplassen. Vi måtte løpe langt rundt den minns jeg. Det var tider.. Så for noen år siden kjørte vi en tur opp til min barndoms vugge, kun for å innse at vi hadde bodd i knøttsmå, brune rekkehus og at den store steinen rakk meg til livet *lol* Men du hvor jeg alltid vil bære med meg de minnene fra barndommen og ha de kjært.

Så nå når jeg har blitt mamma selv, kommer ofte disse minnene tilbake og jeg prøver å sette meg på deres nivå. Både når det gjelder den barnlige nysgjerrigheten, spenningen og det at ting er så mye større. Luna fant en gummifrosk ute her en dag. Hun var helt henført og trykket på den, luktet på den, og tilslutt lo hun høyt. Tenk å bli så fasinert! En herlig egenskap de minste har og som jeg prøver å ikke miste selv. Det skal så lite til for å få det fint her i livet. Gled dere over hverdagens små glimt, kos dere sammen med venner og familie. Hvem har sagt at vi ikke kan ha taco på en tirsdag?......
10 kommentarer:

Francielle sa...

ÅHHH den var lekker!Knalltøff og stilig!

MonaV sa...

Fy søren, det var kult oppsett...digger de bildene på rad!!
Skikkelig tøff.

Så koselig at du har vært innom bloggen min, tusen takk for kommentar:)

Klem

Tonje sa...

Utrolig flott LO, som alt du lager!:-) Barndommens vårer og somre er herlig å tenke tilbake på, og det er jo så artig for ungene nå når det begynner å bli varmt og det er mye spennende å gjøre ute:-) Skulle nesten ønske jeg var 7 år igjen *hehe*

Karina Beck sa...

Superfint layout!

loriete sa...

Fantastic layout! So girlicious and cute.

Anonym sa...

Herlig kul LO! Digger fjære og bølgepappen, og så er den jo råza da!

Aquarell sa...

Kjempeflott LO, likte oppsettet veldig godt.:D

Agnethe sa...

Åååå.. denne var herlig.

Wenche sa...

Nydelig LO, og herlige ord du deler. Skal legge dem på minne og forsøke å være flinkere til å tenke slik i hverdagen.

God helg :-)

oheidia sa...

Lo'en din er så nydelig og det du skriver kjenner jeg meg igjen i. Det er nesten sånn at jeg savner at barna er små for da oppdaget de verden med en iver som smittet over på meg også. Verden var magisk og de minnene er verdt å ta vare på!