lørdag 6. september 2008

Dagene flyr!

Dagene flyr avgårde gitt..fortere enn jeg vil! Jeg har som sagt før, innvilget meg 1 mnd på slutten av permisjonen min, kun til meg selv..føler meg litt egoistisk, men syntes jeg fortjener det jeg;)) En EKTE husmor hadde vel hevet et øyenbryn eller to over meg, men shit au*lol* Dagene går til data, soving og scrapping...*rødme*.. Men ungene blir levert sent og hentet tidlig, så det letter min samvittighet litt:)


Stafetten på scrapping.no er som sagt i gang for fullt og her i heimen ligger ikke kutteren stille lenge, kan jeg si dere! Og imellom stafettoppgavene er det jo andre ting som må gjøres(les:klesvask..), men den haugen går ingen steder...

Legger ved en av de siste loene jeg har laget. Det er en BOM side, som handler om det å ikke ta seg selv så seriøst;)8 kommentarer:

Yasmin sa...

Hei :) klesvask vet jeg alt om.. min haug blir heller ikke mindre.. problemet kommer når jeg skal tørke vaska.. har jo ikke plass på stativet...

du er så tøff som tørr å ta sånne bilder av deg selv. Digger de! :D herlig lo altså! :D

Kristine sa...

Så utrolig kul LO. Digga virkelig de tøffe fargene og det kule oppsettet! Også så morsomt bilde av deg da. Vet alt om den klesvaska asså. Det er det eneste jeg aldri blir fattig på;)

Maya sa...

Klesvask? Hva er det? De gigabunkene som vokser ut av vaskerommet??? Å ja...hihi.

Kanontøff LO...skikkelig fargerik og herlig - og bildet var jo bare KNALL!!!

Carrin sa...

Ah...denne LO`en ligger høøøøyt opp på mi top-of-the-pops liste altså!!! Heeerlig!! Digger deg!

HegeAL sa...

den der er bare RÅÅÅkuul!!! Elsker din herlige selvironi, snuppa!

Aquarell sa...

Så herlig side!:D
Klesvask er seriøst noe herk, ja...

Kristina sa...

Kjempestilig layout! Digger fargene. :)

Salte sa...

Sjefskul layout!! Sikkelig råå!