mandag 23. februar 2009

Together is the best place to be!

Det har gått i hundre hjemme hos oss om dagen. Vi maler stue, gang og barnerom, og det er litt av et styr. Når jeg ikke kan hjelpe til en dritt så sier det seg sjøl at det å pusse opp ikke blir gjort ofte(*lol*) + 2 små barn på 2 og 4 år...De sitter jo ikke akkurat stille i hver sin stressless *dåner* Så i helgen så måtte vi få litt barnepass til minstejenta. Svigermor og svigerfar er verdens søteste altså! De stiller alltid opp for oss når vi trenger dem. De passet lillemor fra lørdag morgen til søndag kveld. Mens jeg tok med eldstemann til kameraten hans for overnatting. Da fikk gubben gjort mye nå de 3 (!) barna var ute av huset.

Jeg ble bedt til aase på fredagen. Lene ( Nabon) ba meg med + at jeg fikk en søt PM av aase selv. Hun hadde scrappebursdag og det var sååå koselig! Vi skravlet og scrappet noen timer. Hun hadde det lekreste huset jeg har sett med mange flotte detaljer;)

Legger ved en lo fra helgens produksjon. Det er en liten tribute til mannen min, som er så tålmodig og generøs;)5 kommentarer:

Zarah sa...

Fantastiskt fin! :D

mo9ca sa...

Nyyyydelig!!
*dåne*

Broggis sa...

Utrolig vakkert!
Sukk og stønn!

Monica sa...

For en herlig LO, nydelig.
Så koselig med scrappebursdag, enig i at huset til Aase er lekkert! :)

Vibeke sa...

Kjempe søøøøøt:)