mandag 27. juli 2009

Besteforeldre

Vi er så utrolige heldige som har begge par med besteforeldre i nærheten . Mine foreldre bor faktisk 5 meter unna *lol*, og mine svigerforeldre bor 15 min. unna. Begge stiller opp 110% og hjelper oss i hverdagen. Jeg kan med hånden på hjertet si at vi ikke hadde klart oss uten dem! Kjærligheten de gir barna våre (og oss) er så altoppslukende at vi bare nyyter hvert sekund.

Jeg forstår de som savner familien sin, for jeg kunne ikke bodd mer enn 30 min. unna, slik er det med den saken. Jeg var heldig og fant mannen min i samme kommune, så da var den grei liksom;) Jeg har laget en lo med bilde av Luna og farmor (barnas farmor). Farmor er verdens snilleste og mest omsorgsfulle menneske! Denne gav jeg til henne på bursdagen hennes igår.

Jeg er litt lei min egen stil om dagen og prøver derfor å lifte litt eller iallefall kikke rundt i blogger for å finne inspirasjon . Kanskje det er andre teknikker som jeg liker, oppsett osv. Denne loen er inspirert av Nabon sin rufsete lag på lag stil. En stil jeg digger, men sjelden har ro til å lage (tar for lang tid for meg *lol*). Takkk for hjelpen på lørdag!
Jeg fant ut at jeg var med på scrapwalken til scrappehuset denne måneden! Tuusen takk til Hilde som fant inspirasjon i en lo jeg laget. De har hatt om Colorblocking denne måneden:)

5 kommentarer:

Marianne -mi@ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lene S sa...

Så fin side! Jeg blir aldri lei stilen din forøvrig ;) Takk for bidrag til sommerkonken :)

Hildegunn sa...

Flott LO og herlige ord om foreldre og svigerforeldre!
Jeg digger stilen du har fra før, men alltid kjekt å se deg lage noe annet også!

Lene - nabon sa...

ååå, den ble kjempefin, du fikser alle stiler du da vettu!

*klem*

tangent sa...

Så nydelig den var! Utrolig lekre farger du har brukt. Likte spesielt godt bruken av rødt på denne.