tirsdag 21. juli 2009

Kor e soooooola!!!

Selvfølgelig så måtte det regne nesten 3 uker i strekk denne sommeren vi ikke hadde råd til de store utskeielsene! Joda...vi har da kost oss masse, men fader altså, vi kunne fint klart oss bedre med mer sol. 14 dager tropevarme i juni er ikke nok for meg , ikke i det hele tatt!!! Hissig her gitt *lol* Typisk. Slik var det ifjor også. Det regnet 3 uker i fellesferien. Når vi begynte å jobbe igjen, da kom sola...og sikkert lo oss oppi trynet!

Nok om det...roet meg litt nå. Ikveld skal jeg kose meg med en god bok og et lite glass rødvin;) Og med en god bok, så er det ikke her snakk om noe tankesprengende, fysikerbøker;) Boka heter" Forbudte kjærtegn" og går under sjangeren EKTE husmorsporno:) Jepp, skal kose meg.

Legger ved en lo jeg laget for juligalleriet til Papir i hjertet. Det er Luna som alltid fniser og koser seg.Vesle sabeltanngutten min. Hva heter du spurte jeg han her om dagen..." Ludvik sabeltann" kom det konstant!

6 kommentarer:

MonaV sa...

Ludvik Sabeltann...herlig!!
Veldig flotte LOer du har laget.
Jeg er også lei regn, hvorfor skal det alltid være sånn i ferien?
Kos deg med boka og rødvin i kveld du, det høres iallefall veldig deilig ut:)

tangent sa...

Herlige LOer du har laget! Herlige farger på den første, og Ludvik Sabeltann var jo veldig søtt da !!

Ha en fortsatt fin sommer, selv om det regner:-)

Tonje sa...

Sola er ikke her i alle fall, det kan jeg forsikre deg om dessverre:-( Nydelige LO'er!! Hvordan har du fått til den sjørøverskuta, er det rubons? Rødvin og bok i kveld høres herlig ut, kos deg så mye!

Kristin sa...

Så fin Sabeltann-LO. Herlig herlig med en sånn helt ekte Sabeltann.

ninabakke sa...

Takk for kjempe hyggelig kommentar :D

Likte sabeltann LOen veldig godt. så fint med så enkel LO, men alikevel så flott, DEN stilige skuta og fargene som matcher så bra.

Herlige fnisebilder, nydelig!

Ha en fin kveld.

Sydney sa...

Takk for rosende ord i bloggen Lula :) Joda, det var en våt opplevelse *lol*, men været kan man som kjent ikke gjøre stort med annet enn å prøve å kle det ute..!!

Tøff sabeltann layout du har laget her. Liker hvordan du har fått til å bruke Hambly arket med sjørøverskuta på - eller er det Hambly forresten??