torsdag 30. desember 2010

Topp 10 2010

Jeg hadde ikke tenkt til å lage topp 10, men ble påvirket av alle de flotte topp 10 rundtom i blogger. Det er egentlig en fin måte og mimre litt på den siste dagen i året......

Denne første trekker jeg frem fordi jeg liker oppsettet, som er litt annerledes enn jeg pleier å lage. Jeg liker også å redigere bildene mine , slik at jeg får frem den stemningen jeg ønsker.


Jenta mi er full av grimaser og godt humør, noe som gjenspeiler bildene jeg tar av henne. Jeg prøver å få frem barnas egenskaper og deres styrke på bildene mine.


Vesle elefanten min.... Karneval i barnehagen og jenta mi er så trist , så trist....Verdens søteste elefant spør du meg;) Dette er vel det nærmeste lag på lag jeg kommer. Jeg liker hamly overlay, som gir en kul effekt mot det hvite.


Jeg liker enkle oppsett uten for mye stæsj. Enkle sider med fokus på bildene. Samtidig er jeg opptatt av å få frem fargene godt nok. Jeg bruker søm endel, noe som gir ramme rundt Loen.


Her har jeg brukt en brush (som jeg får av min gode venninne Carrin). Jeg elsker effekten den gir, en litt rå, rocka effekt. Sammen med det romantiske, feminine så blir den litt annerledes syntes jeg, noe jeg liker.


Jeg liker å scrappe meg selv. Ikke fordi jeg er så sabla fotogen haha, men fordi jeg liker tanken om at barna mine blar i albumene om meg når de blir eldre....og ser sider ved sin mor som de kanskje ikke ser/har sett før. Hvordan jeg var og oppførte meg da jeg var yngre osv. Det er et minne som jeg iallefall hadde satt pris på av min egen mor.


Denne lagde jeg i begynnelsen av 2010. Jeg liker stemningsfulle bilder, særlig fra jul. Jeg scrapper kun bilder som gir meg motivasjon/inspirasjon. Det trenger ikke være et blinkskudd, men et bilde som betyr noe for meg. Jeg liker også bilder med mye humor
Jeg liker sterke, klare farger! Denne er derfor ulik min stil, med sitt pastellutseende. Men jeg likte å lage den, så jeg skal ikke se bort ifra at det blir flere slike romantiske Loer i det nye året.


Jeg bruker enten kraftkartong eller hvit bakgrunn på Loene mine. Det har blitt en rutine. Grunnen er at det er ren bagrunn. Jeg liker denne Loen av lille lulla mi. Orange er også en svakehet hos meg...elsker den fargen!


Den siste jeg trekker frem i topp 10 lista er denne venneLoen av meg og Hege. Den er alt hva jeg står for. Sterke farger, enkle detaljer, litt edgy....


Takk til alle dere som gav meg inspirasjon til å lage min egen liste og mimre litt over hvorfor jeg scrapper rett og slett.

Godt nyttår til alle og tusen takk for at dere legger igjen søte kommentarer til meg, noe jeg setter umåtelig pris på!

11 kommentarer:

MonaV sa...

Jeg er veldig glad for at du lagde en topp liste, for jeg liker kjempegodt det du lager.
Alt er så kreativt og fint satt sammen.
Lista di bugner av gobiter, så takk for masse inspirasjon i året som har gått.

Ønsker deg et godt nytt scrappeår!

Broggis sa...

Jeg er en stor fan, Lula!!! Du er RÅ! Mange LOer fra 2010 har brent seg fast i hukommelsen min! Takk for 2010! Se frem i mot 2011! Godt nytt år til deg og dine!
Klemmer

Anne sa...

Du er så flink med farger, alle lo-ene er så lekkert sammensatte med flott pynt, og akkurat de riktige fargene. :)

Ønsker deg et godt nyttår. :)
Klem.

tangent sa...

Kjempefin topp 10 liste du har laget. Liker veldig godt stilen din, med enkle oppsett og rene farger. Tusen takk for inspirasjon.

Godt nytt år!

Catrine sa...

Jeg blir alltid så inspirert av å se LO'er fra deg! Elsker fargene og de fine bildene dine!
Ønsker deg et godt nytt år og ser frem til massevis av fine layouter fra din kant! *stor klem*

ninabakke sa...

fantastiske :) godt nytt år

Lene S sa...

Riktig godt nytt år til deg og dine Ann-Christin! Så herlig med en topp ti liste, du har en fantastisk herlig stil! :)

Carina sa...

Så mycket fint!!! Bara älskar din stil, helt underbara layouter!Önskar dig en god fortsättning på det nya året.

Marianne sa...

Åhhh... en fantastisk liste du har laget her!! Jeg må si at det hender jeg misunner deg - du scrapper på en så utrolig lekker og elegant måte! Får frem bildene på en helt spesiell måte.
Samt alle LOene du lager med deg selv - og dine venninner, gull å ha i fremtiden.

Tusen takk for massevis av inspirasjon!

Klemmer
Marianne

Boffa sa...

WOW, for ei liste!!
Du har en helt rå scrappestil!
Elsker måten du bruker farger :)
Godt nytt år!

Ania sa...

Nydelige layouter, og må bare kommentere den søte, triste elefanten :) Har verdens søteste dino her i hjemmet selv, hihi :)