fredag 7. november 2008

Viljestyrke

I livet møter vi mange utfordringer, både små og store. De som er kronisk syke eller har gått igjennom ufattelige tap har opplevd livets bitre utfordinger. Vi har alle vår egen måte å takle disse på... De som eks. har kronisk migrene, kan kanskje blir irritert på en kollega som klager over "litt" hodepine eller litt vondt i ryggen... De føler ofte at de andre ikke vet hva smerte er..når de klager over slike "småvondter". Det er viktig å passe seg for slike tanker...Man er seg selv nærmest heter det. Vi kan ikke sette oss inn i andres smerter eller følelser, vi vet aldri hva som ligger bak "fasaden".

Alle må få føle det de gjør uten av vi setter oss selv på en "høy hest". Dette er viktig å minne seg selv om... Jeg er en av de som fikk mitt liv snudd opp ned for 10 år siden... og det har aldri blitt det samme siden. Men jeg er heldig som har en fantastisk mann og familie rundt meg...og ikke minst GODE venner. Jeg setter sånn pris på gamle og nye vennskap!! *klem til alle*

Denne Loen laget jeg for en BOM artikkel for "De kreative" for en stund tilbake;) Den handler om den viljestyrken jeg har opparbeidet meg på veien... Teksten under sier: " Det er viljen som teller, frigjør, eller feller..." Dette ordtaket fortalte min pappa meg når jeg vokste opp. Det kunne enten være småting og jeg sa ofte: "Men dette klarer jeg ikke!!..." Da sa han denne setningen til meg om igjen og om igjen.... Den er en stor del av meg den dag idag og jeg ville bare dele det med dere som leser bloggen min;)) Fatt mot og vit at dere har den VILJESTYRKEN dere trenger for å komme dere over en utfordring!12 kommentarer:

HegeAL sa...

...og du har en viljestyrke jeg aldri har sett maken til!!!

Masse klemmer fra meg ;-)

Catrine sa...

Nydelig LO!
Og flotte ord du har fått med på veien!
Jeg følger med her i bloggen din, men har bare vært altfor dårlig på å skrive en kommentar.
Du lager så mye lekkert!
Ha en fin-fin helg!

nabon sa...

Du er et godt menneske!!!

Fikk klump i halsen her jeg, og ordtaket skal jeg ta med meg og huske på!!!

(og så er du akkurat like flink til å være normal på bilder som meg!!!haha!!!)

Beate sa...

ÅÅ, sånne layouter digger jeg altså!! Så enkle, men sier så mye :)

Monica sa...

Så sterkt dette ble. Du virker så sterk utad, men tro meg jeg vet godt at man kan ha mye inni seg som ikke syns for alle. Og da er vennskap (bl.a.) godt å ha. Jeg er superglad for at jeg har blitt kjent med deg, gleder meg til fortsettelsen! Ha en kjempefin helg. Kos deg med mannen i ditt liv og de nydelige barna dine. *stor klem*

mo9ca sa...

Viktige ord og tanker du skriver her nå - du er en klok dame!!
Og den LOen du har laget der... Superflott og med ett budskap som vi alle kan ta til oss og lære av!!
Tusen takk for at du deler av din visdom og kreativitet!

Ha en super helg videre!
*klem*

Fatima sa...

Flott og sterk LO på samme tid. Kjenner meg så godt igjen på det su skriver i bloggen .

Lene S sa...

Så flott skrevet! Du virker både klok og innsiktsfull...og jammen er du en drivandes dyktig scrapper også ;o)

(Tenker på det du skriver om bak fasaden. Jeg prøver å minne meg selv på å tenke meg om en gang en fjorten ;o før jeg irriterer meg, eller dømmer for hardt. Det finnes som regel en årsak til at folk er som de er, eller gjør som de gjør. Bevisst og ubevisst.)

Takk for påminnelsen! Og ha en fortsatt fin helg!

Anne Bente sa...

hvor er det dejligt at blive mindet på det engang imellem,100000 tak søde ven for det,
og en del af os bærer nok rundt på noget, så 10000 tak, og ha en rigtig god weekend.

Maya sa...

Utrolig flott....og et ordtak med visdom. Gleder meg til you know when *glis*.

Ha en kjempefin helg!

Sydney sa...

Kloke ord som jeg tar til meg. Jeg er også en av dem som fikk livet snudd opp ned for 13 år siden. Takk for at du deler og stor klem til deg.

HegeAL sa...

pst...sjekk bloggen min ;-)