mandag 28. desember 2009

3 utfordringer i jula

Jeg har vært slapp på scrappefronten i desember og da julen nærmet seg for fullt, ville jeg gjerne ha noen utfodringer. Jeg måtte virkelig ta meg sammen....lignet ikke meg å foretrekke stresslessen, jeg ble litt redd;) Ønsket om å scrappe var jo der, men åååå så god den stolen var..*lol*

Jeg spurte min gode venninne Hege om hun ville gi meg 3 scrappeutfordringer , som jeg MÅTTE gjennomføre i julen. Som sagt så gjort og hun sendte over en skisse, en lift og en temaoppgave.


Dette er en lift og orginalen er laget av Iris Babao-Uy. Meg, sammen med mine to Hegevenner. En aldri så liten Meråkerfest;))Denne er laget etter en skisse av Webmosterhelene. Mine to små i et stille øyeblikk..eller? Sekundet etter at bildet var knipset, stikker Ludvik fingeren oppi nesa til søster og bråket var igang *dåner*


Den siste oppgave jeg fikk var å lage en lo om et fint juleminne. Jeg valgte meg ut et bilde fra vi pyntet treet iår. Jeg er så glad i dette bildet av gutten min. Han er så hjelpsom og detlajert i det han gjør.


Tuusen takk Hege for flotte utfordringer! Jeg fikk masse inspirasjon.

9 kommentarer:

MonaV sa...

Ja her var det 3 virkelig flotte Loer. Flotte bilder og supre detaljer.
Det nederste bildet oser det julestemning av.

Wenche sa...

Så flotte utfordringer du har fått. og ikke minst FLOTTE løsninger. Imponert over deg jeg, som har fått scrappet så my i jula. Her har ikke scrappesakene fått så mye som et skjevt blikk enda i romjula.

Vibeke sa...

Så fine disse var!!! Likte bildet på den nederste så godt jeg!! Så herlig!!:)

God jul videre:)

Lene s sa...

Så flott loar alle tre! God stolen kan bli litt for fristande, kjenne til det for tida...:)
ha ei fortsatt fin romjul!

Isabell - Taranita sa...

kjempe flotte LO'er, elsker spesielt den siste=)

Pia sa...

Det er kanskje en utfordring som må til - jeg føler meg helt tom på scrappefronten...
Herlige LOer - likte spesielt godt den midterste - bildet der var jo bare skjønt!
Ønsker deg og dine et godt nytt år!

Marianne -mi@ sa...

Så mye flott AC! Skal si du er flink og får unna juleLO'er. det er imponerende. Selv kan jeg ikke fordra å scrappe sånne, og orker nesten ikke ta bilder heller.

klem

ania sa...

Titter innom for å ønske deg et riktig godt nytt år :) :)

Marianne -mi@ sa...

Godt nyttår! Takk for samarbeidet så langt, og gleder meg til videre samarbeid med deg. Du er en stooor inspirasjonskilde.

klem