onsdag 2. desember 2009

Mye på en gang!

Først og fremst vil jeg takke alle som legger igjen søte kommentarer her inne hos meg! De betyr masse for meg og varmer skikkelig i kulda.

Jeg har fått 5 awarder siden sist innlegg og jeg ble helt satt ut av de flotte ordene deres. Tuusen takk til Pia, Iselind, Francielle, Toto og Tutu og Ellen! Jeg sender de rett tilbake til disse kreative og talentfulle damene:))

Det er et par ting jeg må oppklare.... Den piratkaka som jeg laget til bursdagen til gutten min (avbildet et par innlegg ned), er Toro sin langpanne. Enkelt og greit og ungene elsker den. Du tar bare litt ekstra smør i glasuren + kaka og du får en fyldigere og bedre smak;) Piratkaka er avbildet på Toro sine nettsider og jeg bare brukte fantasien utover det. Så jeg kan ikke påstå at kaka var laget fra bunn altså hihi.

Skissedillaskissa for denne uka er det Annette som har designet for oss. Leken og kul. Her er mitt bidrag, hvor jeg har brukt Prima. Ludvik spiser is og koser seg i sommer.
Scrapping.no har fått nytt design og forside. Dere må løpe inn og se! "De Kreative" har laget mange nye artikler og du kan gjerne legge igjen en kommentar. Det blir satt STOR pris på! Wenche gav oss i designteamet en liten (!) utfordring og sendte oss en produktpakke. Den satt langt inne hihi. Sjekk ut alle de andre bidragene også!


I USA har de høstakkefest og i den forbindelse ville jeg lage en lo, hvor jeg skrev ned det jeg var takknemlig for...og det er mye. Jeg laget en utfordring inne på Scrapping.no og alle kan delta med enten kort, lo eller noe annet papirrelatert. RAK trekkes ut til en vinner!
Forrige uke hadde vi den talentfulle MayLinda som gjestedesigner inne på Skissedilla! Hun laget er kuuul skisse, som jeg elsket! Dette var mitt bidrag. Prima ark.
Idag er siste kurskveld for meg på Gillers hus før jul! Det blir 6 søte damer, som skal være kreative og kose seg (håper jeg). Gleder meg masse! Denne siden derimot laget jeg i sommer for Gillers hus. Det er jenta mi i den gamle badenalja som jeg brukte da jeg var liten. Jeg er veldig nostalgisk av meg og slike ting betyr mye..og jada mimre mimre.


7 kommentarer:

Karina sa...

Rigtig flotte layouts allesammen.

Tone-supermonster sa...

Masse herlig nytt fra deg igjen. Så tøff den sjiraffen var. Du har alltid noen spennende vrier og detaljer.

Pia sa...

Du er en scrapejendis - bare å innse det nå. Om du blir kakekjendis, vel, jeg kan ikke uttale meg om det nå. Men kanskje etter et par bursdager til...Herlige og varierte LOer du har lagt ut, likte spesielt godt den knalle fargekomboen på den nederste.
Har nevnt deg nok en gang i bloggen min, regner med at du tar humoren...

Pia sa...

..og når jeg sitter og ammer samtidig som jeg skriver, blir scrappekjendis fort til scrapejendis....

Anonym sa...

Så mye flott og variert du har lagt ut! Kult bilde av deg på takknemlighet!

Takk for søte ord fra deg også ;)
Kos deg videre i førjulstida!

Aquarell sa...

Så mange flotte LOer!
Massevis av herlige detaljer.:D

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色