søndag 18. april 2010

Vulkanaske, frustrasjon og fotoshoot

Da var endelig helgen her...helgen jeg hadde gledet meg til siden jul! Carrin og HegeAL skulle komme nedover og tilbringe 4 dager hos meg og samtidig skulle vi innom messa på Lillestrøm. Planleggingsmennenske som jeg er var jo maten kjøpt inn, og mange detaljer var på plass....Det var bare et problem..VULKANASKEN! Sent onsdag kveld hørte jeg at luftrommet nord for bodø var stengt...og det så stygt ut for Carrin:( Og iløpet av natten så ble det jo som alle vet stengt over hele Norge. Jeg er en slik person som detter "litt" ned i kjelleren når ting ikke går som planlagt og jeg blir en smule desperat..!! Jeg gråt en skvett *rødme*

MEN, takket være NSB så kunne HegeAL hoppe på et tog retning Oslo. 15 minutter etter vi bestilte billett så ble hele nettsiden deres overbelastet.....og det var umulig å bestille.

Det var så deilig å se Hege igjen! Det blir jo bare med et par ganger i året, så gjensynsgleden er stooor. Hun er en slik person som roer meg ned og sååå behagelig å være rundt. Vi har scrappet, shoppet og kost oss masse! Min andre gode venninne Hege var med oss hele helgen:) Vi fikk også hatt en real fotoshoot med ymse kvalitet...hihi. Jeg lar bildene tale for seg....


Tilslutt legger jeg ved en lo som er scrappet til MGP på Minneriket. Den handler om løøøøøøv.Tuuusen takk Hege og Hege for en knallhelg jeg aldri vil glemme. Dere gir så mye og ELSKER at dere er så uhøytidelige:) Og kjære Carrin....SOOOON!!

Takk for deeeeeeet!

10 kommentarer:

~Isabell~ sa...

dere er bare så knall kul (ihvertfall kan jeg forestille meg det med tanke på det dere skriver, gjør og photoshootene) trist at Carrin ikke fikk tatt seg en tur, er typisk at slike ting skjer når man gleder seg til noe. Lekker LO=)

Anonym sa...

He,he så flott at det ordnet seg for de fleste og at dere hadde det TOPP! Kule bilder av dere som vanlig, big hairdays var det visst også (he,he)!!

Gleder oss til å se de kreative resultatene av helga, tenker dere fikk produsert mye lekkert også!

Wenche sa...

Ser ut som dere har hatt noen helt supre dager. Og så mange flotte bilder dere har tatt. Det av deg i kjolen var DRITkult. Gleder meg som en unge til å se det scrappet.

MonaV sa...

Herregud for en kanontøff gjeng dere er!!!!

Pia sa...

Herlige bilder! Og kule parykker!
Asken forsvinner vel, så Carrin tar vel turen seinere, skal du se...
Ha ei flott uke!

Synnøve sa...

He he, ser ut som om dette var moro ja:) Alltid kjekt når man får besøk av kjære venninner <3
Herlig LO, deilig med rødt!
Ha en flott søndag!

Grethe sa...

Vi liker ikke vulkanaske, ikke mer å si om det. Selv skulle jeg egentlig vært i Roma akkurat nå, men kom ikke en gang ut av bygda. Så sånn er det.

Godt at du fikk en flott helg likevel! Herlige bilder og nydelig LO!

Carrin sa...

Jeg ikke bare gråt, jeg hulka!!
Men men, jeg skal sende et sylskarpt og vel formulert brev til han der oppe. Tipper han tenker seg om TO ganger før han glimter til med en ny KØDD mot meg neste gang....!

Beatemor sa...

Ser ut som at dere hadde en herlig helg til tross for vulkanaske. Blir veldig misunnelig når jeg ser slike "kosebilder". Gleder meg til mitt store oppussingsprosjekt som skal ende opp i scrapperom blir ferdig!

Beatemor sa...

Psst - ligger en award til deg i bloggen min!