tirsdag 28. oktober 2008

Nedtelling!

Nå er det bare 3 dager til Papir i Hjertet treffet *hopper høyt av glede* !! Fredag morgen setter HegeAL seg på flyet nedover og vi skal sammen dra på treffet i Porsgrunn. Her skal vi kose oss med scrapping, kurs, god mat, vin(!) og masse sosialt samvær med andre scrappere!!! Yasmin
skal også komme ned denne helgen og mange flere som jeg gleder meg til å møte;)

Så nå om dagen printer jeg ut bilder for harde livet, det skal det iallefall ikke mangle på denne helgen *lol* Ellers går dagene med 50% jobbing, noe som egentlig er litt i overkant...men men . Jeg vil gjerne klare å fungerer, så da må jeg bare:) Jeg koser meg sånn på jobben og det er jo viktig!

Jeg legger ved 2 Loer som jeg ikke har lagt ut før. Den ene her en skikkelig blå guttebabyLo.. Jeg laget en til jenta mi, så måtte jo lage en til gutten min;)
Denne Loen er laget etter en skisse, som jeg dessverre ikke vet opphavet på;) Men jeg likte skissa, selv om jeg aldri scrapper etter skisser til vanlig. Denne fant jeg og laget en utfordring til designerne på Scraphaugen og HER kan du se hva alle laget. Det er så mye flott å se på og så mye forskjellig utav samme utgangspunkt;)) Jeg legger ved mitt bidrag. Det er av jenta mi som smaker melon for første gang, noe som falt i smak;)

4 kommentarer:

Anne Bente sa...

wawwwww de var bare total flotte, og såååå forskellige, ønsker jer en rigtig god træf :)

Carrin sa...

Ååååååå....heldige heldige dere!!! Skulle absolutt vært der nede i helga! Og du, de blå swirlene der! SMEEELT!! Passet perfekt til LOèn!

Kristine sa...

Så flotte disse var. Du er så flink til å ta kule bilder! Kanskje vi sees på Papir i hjertet treffet. Jeg skal en tur ned dit på lørdag. Kos dere masse dere heldiggriser som skal være der hele helgen.

nabon sa...

flott a du!!!

-ja og se i bloggen min da!